Wednesday, May 20, 2009

Blog Issues...



There seems to be a problem getting onto my blog. Windows IE tells me it can not open this link and needs to abort. I've seen it, and know others have too. Hmmm. I have NO idea. Any clues??

sorry,

Print
Pin It!

9 Lovely Comments:

Leslie M. said...

Hi Rachelle,
Just wanted to let you know I had no problems getting on your Blog, it loaded fine and no issues at all. How upsetting for you though!
Good luck!!
Leslie
LeslieVeg@msn.com
http://leslielovesveggies.blogspot.com/

Mathea said...

i seem to have done ok with firefox
nickannycreations.blogspot.com

Barbara Bakes said...

Sorry, that's so frustrating! I didn't get the message in Firefox.

BeLoVedAiMeE said...

I've been getting this for three days? I'm glad it's not just me,but I have no idea why or what to do about it. If you find out let a girl know! :)

Helene said...

Me too and sometimes I can’t leave comments. Hope we find a solution soon.

Pamela said...

I've noticed it on several blogs when I use Explorer. Firefox seems to get me on without issue, though. Hope it's not a big problem.

BeLoVedAiMeE said...

Rachell, I read on someone's blog that tons of people are having this problem and that it may have to do with the Followers Gadget. If you try removing it, that may solve the problem. I am going to remove mine until blogger can get this fixed. it's so annoying!

Rachelle @ "Mommy? I'm Hungry!" said...

Aimee- THANK YOU! I took the gadget off for now, and my pg loaded right up.

I'm also trying to DL Firefox, but am having other puter issues w/that. joy.

THANKS everyone for the advice!

kasandria said...

Hmmm I've been getting the same thing for days, but with Firefox it seems fine. I do hope they fix it soon!
Kas

Post a Comment

Thanks for stopping by my blog. For giveaway entries, please follow the form rules.